Digital Presentation - digitaal decor

Bedrijfspresentaties en evenementen zijn tegenwoordig ondenkbaar zonder het gebruik van Powerpoint en/of Keynote slideshows. Dit gaat vaak goed, echter ook wel eens behoorlijk mis......
Beide programma's kunnen namelijk slecht overweg met grote videobestanden. Deze worden steeds vaker in HD-kwaliteit aangeboden. Opname van dit soort videobestanden in de presentatie vraagt om moeilijkheden, waaronder het vastlopen van de gehele presentatie.

Wij hebben al enige tijd een goede ervaring met een speciaal presentatieprogramma welke wij ook gebruiken voor live-titels bij meercamera-registraties. Deze software kan ook bestaande Powerpoint en/of Keynote presentaties importeren. Bij het gebruik van grotere videobestanden worden de geïmporteerde presentaties (in de voorbereidende fase) gecombineerd tot een feilloos werkende presentatie.
Een ander voordeel van deze presentatietechniek is de mogelijkheid om "naadloos" naar een willekeurige andere "slide" in de presentatie te gaan. Dit is onmogelijk in Powerpoint/Keynote.

Een en ander vergt natuurlijk wel een goede voorbereiding (en tijd). Het blijft echter altijd mogelijk om een "last-minute" wijziging in de presentatie door te voeren.

Propresenter projectie - digitaal decor

Digitaal decor

Propresenter projectieEen bijzondere toepassing van dit presentatiesysteem is de ondersteuning bij grotere theaterproducties, kort samengevat als het digitale decor. Op een meters groot projectiescherm (of LED-screen) worden tijdens de theatervoorstelling afbeeldingen, animaties en video's vertoond. Dit is onder andere toegepast bij de eerste 2 uitvoeringen van Revue aon de Maos, een succesvolle theaterproductie welke al twee achtereenvolgende jaren uitverkochte voorstellingen in het Theater aan het Vrijthof opleverde.

Meer weten? Neem contact op via ons contactformulier.

Voorbeelden uit ons Portfolio

Presentatie bij West Side Story - Live with Orchestra

Presentatie bij West Side Story

De audio-visuele presentatie voorafgaande aan de "West Side Story -  Film with Live Orchestra" op het Vrijthof in Maastricht werd door ons gerealiseerd en gepresenteerd. Deze bestond uit een 2-tal videopromo's en diverse info-slides. Daarnaast hebben wij de introfilm met dirigent Wayne Marchal gemaakt. De lengte van de  pauze werd met een countdown-clock weergegeven. De presentatie (en de film) werd weergegeven op de projectieschermen van Andre Rieu productions.

Presentatie bij West Side Story - Live with Orchestra

Uitreiking Maastricht Awards

Live-presentatie ondersteuning bij de uitreiking van de Maastricht Awards.

Scroll naar boven