Schilderijen met de skyline van Maastricht

Een overzicht van digitale schilderijen met de skyline van Maastricht. Deze skylines zijn samengesteld uit diverse kararteristieke Maastrichtse gebouwen. Ben je op zoek naar een modern kleurrijk schilderij met de skyline van Maastricht, dan zit je hier goed. Deze schilderijen passen uitstekend in een modern interieur.

Digital Art: een schilderij op canvas, dibond of plexiglas?

De digitale schilderijen zijn afgeleid van foto's en met diverse technieken verwerkt tot moderne kunstwerken. Een nadere toelichting is op deze pagina te lezen. De schilderijen zijn uiteindelijk in diverse formaten leverbaar op zowel canvas, dibond (metaal) of plexiglas.

Woonkamer wand Maastricht Skyline
Markt en skyline Maastricht

Skyline van Maastricht

Naast een traditionele skyline, zoals deze vanaf de stadhuistoren, zijn er diverse zogenaamde samengestelde skylines ontworpen. Door op een creatieve manier karakteristieke bouwwerken van Maastricht samen te stellen en deze vervolgens digitaal te bewerken ontstaan er verrassende ontwerpen. Uiteraard mogen de bekende gebouwen niet ontbreken: de Sint Servaaskerk, de oude Maasbrug, de Onze Lieve Vrouwebasiliek, de Helpoort, het pater Vincktorentje en vele andere bouwwerken.

Laat je verrassen en bekijk hier de schilderij collectie met de diverse skylines van Maastricht.

Scroll naar top