optiekwereld_website

Website optiekwereld geoptimaliseerd

Wij hebben al 20 jaar een e-commerceshop: optiekwereld.nl. Het onderhoud van een e-commerceshop is behoorlijk arbeidsintensief. Het is plezierig als je dan aan de strenge eisen van Thuiswinkel.org voldoet. Zo hebben wij de afgelopen tijd wederom een aantal veranderingen doorgevoerd. Naast een complexe verandering van de oude domeinnaam "vergrootglazen.com" naar "optiekwereld.nl" hebben we nu ook de site fysiek verhuisd naar een veel betere provider (lees: sneller). De website optiekwereld opent nu razendsnel en is tevens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Omdat de vindbaarheid zeer belangrijk is voor een e-commerceshop werken wij constant aan de verbetering van de SEO-kwaliteit. SEO staat overigens voor Search Engine Optimzation. Kijk voor het resultaat op optiekwereld.nl 

Scroll naar top