Jos Verstappen - Canada

360graden productfotografie voor websites

Voor onze webshop optiekwereld.nl ben ik constant op zoek naar nieuwe toepassingen. Het vertonen van producten met behulp van een 360 graden vertoning zou een mooie toepassing kunnen zijn.

Technisch werkt het inmiddels. Dit is te zien is met het schaalmodel van Jos Verstappen (Grand Prix Canada 2000)
Klik maar eens met de muis op de afbeelding en schuif van links naar rechts: je kunt het artikel nu van alle kanten bekijken. Wanneer je nu op de aktuele afbeelding klikt, kun je het artikel ook nog eens vanuit die specifieke weergave vergroot weergeven.

Voor optiekwereld.nl zoeken we nog naar de juiste achtergrondkleur. Transparante lenzen zijn immers slecht zichtbaar op een witte achtergrond. Maar voor andere artikelen met een maximale grootte van 40x40x35cm (lxbxh) kunnen we nu de productfotografie verzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Scroll naar top