Kerstsurprise 2020 Theater aan het Vrijthof

In het diepste geheim is er in de voorbije 2 weken gewerkt aan een Kerstsurprise van Theater aan het Vrijthof. Omdat de bezoekers door corona al lange tijd niet naar het theater kunnen komen, komt het theater nu naar de mensen thuis. De medewerkers van het theater hebben onder het motto "Uw theater pakt uit" een speciaal Kerstprogramma ontwikkeld.

Roel Vossen Audiovisuals heeft hiervoor de videotechniek verzorgd, waaronder cameraregistratie en postproduction (editing en virtual effects). Daarnaast hebben wij hiervan een vlekkeloze (interne) uitzending op 17 december naar meer dan 1700 gelijktijdige kijkers gerealiseerd. Deze versie was immers bedoeld voor alle medewerkers van de Gemeente Maastricht. In een (licht) aangepaste versie komt het hele programma echter ook beschikbaar voor iedereen. Het is te bekijken vanaf 22 december 2020 via deze link: https://vimeo.com/490714166 of te bekijken in onderstaande videoplayer:

vimeo-video-thumbnail
Scroll naar boven