optiekwereld

Compleet nieuwe webshop voor optiekwereld ontworpen

Zoals waarschijnlijk wel bekend is, ben ik van 1988 - 2008 als geplomeerd opticiën met een eigen optiekbedrijf in Maastricht aktief geweest. Dit heb ik in 2008 verkocht aan een landelijk opererende optiekketen, waarbij mijn onlineshop “optiekwereld” in eigen beheer bleef. Optiekwereld.nl is de grootste onlineshop in de Benelux handelend in kwalitatief hoogwaardige loepen en vergrootglazen.
In de jaren daarna heb ik van mijn audiovisuele hobby mijn beroep gemaakt. Naast onder andere multicamera-registraties en andere veelzijdige AV-projecten, heb ik ook webdesign opdrachten gerealiseerd.

Vanwege de drastisch veranderde wereld sinds de corona-maatregelen staan de AV aktiviteiten op een lager pitje. Er is veel tijd vrijgekomen om de website van optiekwereld eens grondig aan te pakken. Daarbij is de webwinkel op basis van een heel ander ecommerce-platform geheel opnieuw gebouwd. Vele weken verder is het resultaat zichtbaar: kijk maar eens op optiekwereld.nl. De (slechtziende) bezoeker kan nu zelf de lettergrootte van de site instellen, er zijn vele filtermogelijkheden om tot een juiste productkeuze te komen en vele andere webdesign verbeteringen. Ga er zeker eens kijken!

Scroll naar top