VFX-testproject (virtual effects)

Een tijdje geleden hebben wij de overstap gemaakt naar de video-bewerkingssoftware DaVinci Resolve van Blackmagic Design. Deze software is in de afgelopen jaren doorontwikkeld van een (in Hollywood) veel gebruikt professioneel kleurcorrectie-programma naar een volwaardig videomontage-platform. Hierbij zijn de geweldige kleurcorrectie mogelijkheden uiteraard niet verloren gegaan. Het programma is inmiddels uitgebreid met de audiobewerkings module Fairlight. De meest recente implementatie is die van Fusion, een hoogwaardige VFX-module. Hiermee zijn prachtige virtual effects te creëren. Het vergt alleen zeer veel (zelf)studie om dit allemaal “in de vingers te krijgen”. Oefening baart kunt. Een van de eerste testprojecten is een commercial voor optiekwereld.nl.

https://vimeo.com/281862122

Scroll naar top