Presentatie-ondersteuning bij International Golf Maastricht

Er was al 1,5 maand geleden besloten om een sportevent op diverse grotere televisieschermen te vertonen. Destijds konden we niet voorzien dat de uitslag van deze wedstrijd totaal niet boeiend was, maar toch… Een netwerk-event van “de grensgevallen”, een treffende naam voor een groep euregionale ondernemers, bracht deze avond zo’n 60 deelnemers bij elkaar. Met een enthousiaste introductie door Eric Meijer werd vervolgens gezamelijk de wedstrijd bekeken en na afloop geëvalueerd.

Aangezien er geen voorziening in het clubhuis was voor de distributie van het tv-signaal over meerdere schermen, hebben we gebruik gemaakt van een via het internet gestreamd signaal, welke verdeeld werd over 3 grote televisieschermen. De video- en audiotechniek hiervoor werd geleverd door Roel Vossen AudioVisuals.

Scroll naar top