Groot Heiligdomsvaart Concert 2018

In een uitverkochte Theresiakerk in Maastricht vond afgelopen vrijdag 1 juni het grote Heiligdomsvaartconcert plaats. Met een aantal van ruim 170 zangers (o.a. Domkoor uit Aken) en 50 musici van het Euregionaal Jeugd Symphonie-orkest Amikejo bleek de oorspronkelijke lokatie (Lambertuskerk) te klein. Bijzonder was de wereldpremiere van het Heiligdomsvaartlied welk speciaal door Frank Steijns voor deze gelegenheid was gecomponeerd.

Het gehele concert is met onze multicamera-set vastgelegd. Naast een live geschakelde registratie zijn de signalen van alle camera’s apart opgenomen. Dit komt goed van pas bij de post-productie komende weken.

Er staat inmiddels een preview van het 4e deel van het Heiligdomsvaartlied online. Dit is hier te bekijken.

Scroll naar top